Filmstadt Inferno обратно на Северната трибуна

бабелсберг1В петък вечерта Filmstadt Inferno се върна, както бе обявено, обратно на Северна трибуна Бабелсберг. Там на домакинския мач срещу Вакер Нордхаузен продължи хореографията, която ултра групата показа на домакинството срещу Лок Лайпциг на Източната трибуна.

„Курсът е зададен на Север“, гласеше мотото на хореографията на Filmstadt Inferno на мача срещу Лок. Срещу Нордхаузен корабът и компасът, които преди това бяха вдигнати на Изток, сега бяха видими на Северната трибуна. За целта бяха вдигнати буквите „FI99“, прикрепени към PVC тръби с допълнение от конфети и стримери.

бабелсберг

Интрото на Северната трибуна

Ултра групата Filmstadt Inferno напусна Северна трибуна Бабелсберг през октомври 2018 г. на домакинството срещу Алтглийнике заради открит конфликт с групата Underdogs Babelsberg. Filmstadt Inferno поиска забрана Underdogs да влиза по трибуните и се премести в Източния блок на стадион „Карл Либкнехт“. В петък Underdogs беше на Източната трибуна на стадион „Карл Либкнехт“ със своето знаме като по този начин си размениха местата с Filmstadt Inferno. Освен това до знамето на Filmstadt Inferno висяха за първи път (отново) знамената на „Sportlich Elegant“ и „Connection 144“, по-спортните фенове на Бабелсберг 03, които не винаги са имали добри отношения с Filmstadt Inferno в миналото.

По повод Световния ден на жените в петък на Северната трибуна се виждаха транспаранти, на които се четеше „Без бог, без държава, без патриархат – за истинско равенство и самоопределен живот!“, „Стачка на жените – сега, винаги, навсякъде!“ и „Не само 8 март е ден за борба на жените!“. С транспаранта „В Хамбург печели само един, Санкт Паули и никой друг!“ се даде кураж на приятелите от Ultrà Sankt Pauli по повод предстоящото хамбургско дерби. Имаше и солидарен транспарант за ултрасите от Ливорно и Бергамо, които в последно време са жертви на противоречиви полицейски операции.

В сектора за гости преди началото на мача феновете на Вакер Нордхаузен хвърлиха фойерверка и при напускането си след мача се стигна до агресивно поведение в посока Северната трибуна. В петък вечерта мачът от Регионална лига Североизток завърши при резултат 0:0 пред 1582 зрители.

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.