Впечатления от седмата Купа Нико Хартман на Южната трибуна

карл цайс йенаПрез изминалата събота се проведе седмата Купа Нико Хартман на Южната трибуна. Турнирът бе организиран от Horda Azzuro. В него взеха участие групи от Южната трибуна, както и приятелски привърженици. Той беше придружен за първи път от така наречената „Тюрингска лига на регионите“ („Thüringenliga der Regionen“).

На тази Тюрингска лига Horda Azzruo обеща предварително „не винаги твърде сериозни, но определено вълнуващи мачове“. Освен футболния турнир, имаше и голяма програма, която беше тясно свързана с фенската сцена на Карл Цайс Йена през 1990-те години.

карл цайс йена1Horda Azzuro отново подчерта своята репутация и се погрижи да осигури както в предишните години и по гостуванията добро хранене с различни ястия за сутринта, обяда, следобеда и вечерта. Имаше и разнообразни напитки на добри цени.

На седмата Купа Нико Хартман на Южната трибуна, която се проведе на „Ернст Абе Шпортпарк“, гостуваха приятелските фенски групи на Schickeria München (Байерн Мюнхен), Section Ouest (ХК Лозана) и Pugnatores Ultras (ФСВ Франкфурт). След края на събитието се проведе „Афтършоу с музика за всеки вкус“. С тази купа на Южната трибуна в Йена всяка година се напомня за починалия ултрас на Карл Цайс Йена Нико Хартман. Наскоро Horda Azzuro обяви турнира като „абсолютна кулминация на лятната пауза“ в Йена.

ГАЛЕРИЯ

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.