Ултрасите на Аугсбург призовават за протести срещу партийното събрание на „Алтернатива за Германия“

Партията „Алтернатива за Германия“ ще проведе на 30 юни 2018 г. в търговския панаир в Аугсбург деветото си партийно събрание. Ултрасите на Аугсбург призовават за протести срещу събитието на „Алтернатива за Германия“. Legio Augusta мобилизират феновете на Аугсбург за общо място за събиране.

аугсбург

С този плакат ултрасите на Аугсбург призовават за протести срещу „Алтернатива за Германия“

Под мотото „Аугсбург се държи заедно – 30 юни – всички на контрадемонстрацията – да покажем гражданска доблест!“ интересуващите се фенове на Аугсбург ще се срещнат в идната събота в 09:00 часа на Месепаркплац в Аугсбург, за да протестират срещу дяснопопулистката „Алтернатива за Германия“ и нейното партийно събрание, което е планирано като събрание с делегати и ще започне в 10:00 часа. В миналото няколко пъти се е случвало ултра групи в Германия да призовават за контрапротести срещу партийните събрания на „Алтернатива за Германия“. Сред ултра групите са Ultrà Sankt Pauli на Санкт Паули, Dissidenti Ultra на Фортуна Дюселдорф и Coloniacs на Кьолн.

Още през 2016 г. ултрасите на Аугсбург протестираха срещу мероприятие в града на дяснопопулисткото и занимаващо се с конспиративни теории издателство „Коп“. Тогава ултрасите на Аугсбург опънаха транспаранта „Издателство ‘Коп’ е лъжлива преса! За вас и другите десни нашественици няма право на пребиваване в нашия град“. Ултра сцената на Аугсбург редовно се позиционира срещу расизма и се противопоставя на различните форми на дискриминация. В тази връзка на 21 юли 2018 г. за десети път ще се проведе футболният турнир „Copa Augusta Antiracista“. Сега „Legio Augusta“ призовават под мотото „Фенове на Аугсбург срещу десните“ за протестите срещу тазгодишното партийно събрание на „Алтернатива за Германия“, което ще се проведе в търговския панаир в Аугсбург в непосредствена близост до Аугсбургския университет и между „Швабенщадион“ и „Розенаущадион“ в Аугсбург.

Източник: Faszination Fankurve

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.