Fountain City Ultras (Спортинг Канзас Сити)

спортинг канзас ситиFountain City Ultras (FCU) е независима фенска група на Спортинг Канзас Сити. Намирайки се в секция М7 на фенската трибуна, FCU се грижат за фанатичната подкрепа в дните с мачове.

Вдъхновени от антифашистките/антирасистки групи по света, FCU се опитват да включат тези принципи и ценности, като в същото време допринася със своята традиция и култура на мачовете на Спортинг Канзас Сити. Fountain City Ultras са абсолютно антифашисти/антирасисти/антихомофоби и се противопоставят на всички форми на биготизъм и дискриминация.

Създадени през 2012 г. от малка група съмишленици от местната пънк/скинхед сцена, FCU се превръщат в нещо повече с членове от всички раси, полове, вероизповедания и общности. FCU смятат всеки член като семейство и споделят близки отношения. Групата няма президент или лидери. Тя е антиавторитарна. Всичко, което се иска от членовете е да подкрепят отбора в продължение на 90 минути без значение от резултата. Те искат да направят своята общност едно по-добро място и да се противопоставят на омразата и нетолерантността.

Местна подкрепа. Страст над бройка. Това са някои от общите девизи на FCU. Независимо дали са десет или сто, FCU са посветени на втълпяването на една и съща непримирима страст на всеки мач. Основната цел на групата е да подкрепя местното и да има положително присъствие не само на трибуната, но и в обществото. FCU работят с много местни и национални благотворителни организации.

Независимостта и самоопределението са ключови фундаментални идеали както по трибуните, така и извън тях. Независимо дали се занимават с ръководството на клуба или са ангажирани в политиката, FCU винаги подкрепят независимостта и суверенитета на хората да избират сами за себе си и да се организират както сметнат за нужно. FCU винаги ще продължават да бъдат солидарни с народите, които се борят за своето право на самоопределение.

Източник: Rebel Ultras

Реклами
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.