Феновете на БФК Динамо правят мобилизация за пътуването си до Мюнхен

динамо берлин

В неделя юношеските отбори (17 години) на Байерн Мюнхен и БФК Динамо ще се срещнат във ФК Кампус (спортен комплекс – бел. пр.) на Инголщедтер Щрасе. Групата Fraktion H ще пътува до Мюнхен за младежкия мач и ще подкрепи собствения си юношески отбор на място.

За този мач на младежите (17 години) между рекордьора на Германската демократична република и рекордьора на Федерална република Германия феновете на БФК Динамо ще пропътуват в двете посоки над 1200 км.

„Гостуванията са изключително вълнуващи. Особено този уикенд! В неделя в Мюнхен ще се срещнат рекордьора на Германската демократична република и рекордьора на Федерална република Германия. Въпреки че тук ще бъдат „само“ юношеските отбори (17 г.), ние естествено няма да пропуснем този мач. А какво да кажем за останалата част от нашите фенове? Ще присъствате ли и ще подкрепите ли нас и нашия отбор? Надяваме се на много зрители, страхотна игра и победа! Заедно ще покажем на Байерн кой е единственият рекордьор“, се казва в призива на Fraktion H. На плаката на Fraktion H за мача на младежите е изобразен Трабант с регистрационен номер „B-FC 1966“, в който може да се види Ерих Хонекер.

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.