Ултрасите на Хеми възнамеряват да вървят пеша за дербито с Лок

хеми1След две последователни срещи на Алфред Кунце Шпортпарк в наближаващата сряда дербито между Локомотив и Хеми Лайпциг ще се проведе на стадион Бруно Плахе. Ултрасите на Хеми Лайпциг сега обявиха, че няма да пътуват с автобуси към съперника, а ще вървят пеша.

„Разбира се, феновете на Хеми няма да пътуват с автобус за дербито, а ще вървят пеша по улиците на този град“, се казва в съобщението за дербито на Diablos Leutzsch. Това е едно загатване за пристигането на феновете на Лок с автобуси по време на последните две дербита, където една група фенове на Лок пристигна поотделно.

Място на срещата за 1200-те фенове на Хеми Лайпциг, които получиха билети за гостуващия сектор на стадион Бруно Плахе, е в сряда преди дербито от втората половина на шампионата от Регионална лига Североизток на гара Лайпциг-Коневиц на градската железница. Началният съдийски сигнал в Деня за молитви и покаяние, официален празник в Саксония, е в 14:05 часа. „Организирайте се за пътуването и бъдете абсолютно точни“, продължават още Diablos. „Време е. След няколко години отново има истинско голямо дерби на стадиона в Зюдфридхоф. 1200 души от Лойч получиха своите билети за него и честта да представят нашия отбор и неговите фенове. Това е привилегия и задача в същото време, защото искаме да покажем, че е правилно следното: Никой не е като нас! Както в Котбус, така и срещу Динамо Берлин и не на последно място в мача за купата срещу ФСВ Цвикау от нас зависи да подкрепим отбора си до последната отиграна топка, а и след това. Ще покажем на противника си какво се казва да викаш за отбора си на това иначе жалко, печално и нерадостно място. Искаме да докажем, че в Лайпциг може да има само един отбор: Хеми Лайпциг“, като при това Diablos Leutzsch призовават всички фенове на Хеми Лайпциг с билети за дербито за гръмогласна подкрепа.

хемиУлтрасите на Хеми Лайпциг също така обмислят визуално действие, обявявайки следното: „Колкото и сив да е техният стадион, ние ще докажем, че там ще има само зелено и бяло. По този повод ще има за всички гостуващи фенове общ фенски артикул. Той ще бъде даден срещу десет евро и е задължителен за всички. Ще го получите на мястото на срещата.“ Хеми Лайпциг е продал всичките 1200 билета за дербито. В Лок Лайпциг още могат да се намерят билети за феновете на домакините, като те могат да бъдат закупени като комбинирани билети за домакинските мачове срещу Фюрстенвалде или Берлинер Атлетик Клуб.

Източник: Faszination Fankurve

Реклами
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.