Минорно настроение на стадион „Макс Морлок“

нюрнбергВ петък вечерта на стадион „Макс Морлок“ надделя необичайно лошо настроение. В „Нордкурве Нюрнберг“ се чуваше слаба звукова подкрепа, като на визуално ниво нещата бяха същите. Гостуващият сектор с феновете на Санкт Паули също изглеждаше безличен.

Ултрасите на Санкт Паули стигнаха до гостуващия сектор малко преди последния съдийски сигнал на първото полувреме, което е причината за фактическото развитие на атмосферата в гостуващия сектор на стадион „Макс Морлок“ през второто полувреме. След мача някои ултраси на Санкт Паули отпътуваха за Мюнхен, за да подкрепят в събота своите приятели от Schickeria München на домакинския им мач срещу Борусия Дортмунд. В Нюрнберг също имаше ултраси на Байерн Мюнхен в сектора с гостите от Санкт Паули.

В „Нордкурве“ ултрасите на Нюрнберг организираха бойкот. Макар че няколко фенове на Нюрнберг се опитваха да се погрижат поне малко за атмосферата и имаше подкрепа в първите минути, то тя не беше особено шумна и всеобща.

Заради протеста на „Нордкурве“ визуалната подкрепа също изглеждаше мрачна. Освен знамето на Banda di Amici и знамето „Freiheit für Ultras“ на оградата от ултрасите на Нюрнберг можеше да се види малко знаме „No Surrender“. Санкт Паули спечели гостуването си в Нюрнберг с 0:2.

Източник: Faszination Fankurve

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.