15 години Ultras Wuppertal с 2 хореографии и пирошоута (СНИМКИ)

%d0%b2%d1%83%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%801Ultras Wuppertal отпразнуваха на вчерашния домакински мач на Вуперталер ШФ срещу Фортуна Дюселдорф II своя 15-ти рожден ден и показаха две хореографии на Хорст-Шиманяк-Трибюне, които бяха придружени с изобилие от пиротехника и фойерверки.

„Хайде, скачай на нашия влак – 15 години ултра мания“, гласеше лозунгът на първата хореография по случай 15-годишния рожден ден на Ultras Wuppertal, която представляваше голямо знаме, обхващащо цялата Хорст-Шиманяк-Трибюне. Пред него беше изобразена окачена вуперталска железница, от прозорците на която можеха да се видят емблемите на Фенербахче от Истанбул и на Йънг Бойс от Берн, както и починал член на Ultras Wuppertal. Ultras Wuppertal поддържат приятелски контакти както с азиатската част на Истанбул, така и със столицата на Швейцария. След това на прозорците се появиха маскирани ултраси, които запалиха димки с клубните цветове на Вуперталер ШФ.

По време на втората хореография бяха запалени фелдфеери и изстреляни ракети.

По време на втората хореография бяха запалени фалшфеери и изстреляни ракети.

Второто полувреме започна с голяма хореография на Хорст-Шиманяк-Трибюне, която беше зад транспаранта „Бергински. Жесток. Асоциален“. Отново беше опънато голямо знаме и бяха запалени фалшфеери зад буквите на транспаранта. Тази акция се допълни от изстрелването на ракети.

Отборът на Вуперталер ШФ се съобрази с радостта по трибуните и осигури подарък за рождения ден на Ultras Wuppertal като победи с 5-1 Фортуна Дюселдорф II.

Източник: Faszination Fankurve

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.