Санкт Паули забранява знамената на Динамо в зоната на домакините

%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d1%82-%d0%bf%d0%b0%d1%83%d0%bb%d0%b8Преди гостуването на Динамо Дрезден в неделя на Милернтор срещу Санкт Паули, клубът от едноименния квартал даде ясно да се разбере, че носенето на знамена в зоната на домакините по време на този мач от втора дивизия не е позволено. Гостуващият сектор на Милернтор е напълно разпродаден.

Не е възможно феновете на Динамо Дрезден с билети за другите сектори да отидат в сектора за гости. „По време на мача на Санкт Паули срещу Динамо Дрезден в неделя (12.2, 13:30 ч.) носенето на фенски дрехи и фенски артикули на гостуващия отбор в зоната на домакините (Северната трибуна, Гегенгераде и Южната трибуна) не е разрешено. Санкт Паули информира всички гостуващи фенове, които са си закупили билети за неделния мач с Динамо Дрезден за домакинската зона, че няма да могат да носят фенски дрехи на Северната трибуна, Гегенгераде и Южната трибуна. Същото се отнася и за носенето на фенски артикули като знамена, транспаранти и двупръчкови знамена. На определените за това места ще има охрана, за да се извърши по-строг контрол. Преместването на фенове не е възможно, тъй като зоната за гости е разпродадена. Обръщаме се към всички участващи за уважително разбиране“, се казва в уведомлението на Санкт Паули.

Носенето на фенски артикули от Динамо Дрезден на главната трибуна на стадион Милернтор не е забранено, тъй като само Южната трибуна, Гегенгераде и Северната трибуна се броят към домакинската зона. За разлика от другите бундес-отбори тази забрана за носенето на фенски артикули в домакинската зона на Санкт Паули не е заложена в правилника на стадиона.

Източник: Faszination Fankurve

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.