Кьолнските ултра групи бойкотират мача с РБ Лайпциг

%d0%ba%d1%8c%d0%be%d0%bb%d0%bdУлтра групите Wilde Horde, Boyz Köln, Coloniacs, както и другите фенски групи и фен клубове на 1. ФК Кьолн ще бойкотират гостуването на 1. ФК Кьолн на 25 февруари 2017 г. срещу РазенБалшпорт Лайпциг. Кьолнските групи искат да организират алтернативна програма в катедралния град.

„Благодарим на всички участници от Южната трибуна, които взеха участие в сбирката на 10 януари 2017 г., която имаше за цел конструктивна дискусия и предложения по темата „Гостуването на РБ Лайпциг“. Разговори бяха провеждани и по-рано в отделните организирани фенски групи. В рамките на тези дискусии стана ясно, че различни фен клубове и групи, включително и ултра групите няма да пътуват на 25 февруари за гостуването в Лайпциг и ще си останат в Кьолн. Все пак ще има отделни фен клубове и групи, които ще пътуват за Лайпциг. На домакинския мач срещу Лайпциг в първия полусезон нашето недоволство срещу конструкта РБ Лайпциг. Много футболни фенове допринесоха за това с малки или по-големи акции, така че в този ден да се изрази по-широк протест срещу РБ Лайпциг. Въпреки че в Южната трибуна на 1. ФК Кьолн имаме различни мнения за това каква трябва да бъде предстоящата празнична събота, искаме да изразим отново генерален протест срещу РБ Лайпциг. Този път всеки ще бъде уважен и приет. Групите, които няма да бъдат на стадиона, желаят все пак да прекарат времето си заедно. За тази цел бяха представени някои идеи от гостите на сбирката на Южната трибуна. Ще обсъдим тези идеи в рамките на Южната трибуна и след това ще ви информираме за активностите в този ден. Изчакайте за повече информация“, се казва в съобщението на Южната трибуна на 1. ФК Кьолн, като се посочва, че някои фен клубове искат все пак да заминат за Лайпциг.

%d0%ba%d1%8c%d0%be%d0%bb%d0%bd1Във вторник ще се проведе още едно събрание на Южната трибуна по въпроса за РБ Лайпциг, на което ултра групите ще обявят своя бойкот.

Източник: faszination-fankurve.de/index.php?head=Koelner-Ultragruppen-boykottieren-RB-Leipzig-Spiel&folder=sites&site=news_detail&news_id=14687

Публикувано на Без категория и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.