Дармщатски кежуали във Фрайбург

%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%bc%d1%89%d0%b0%d1%82Феновете на Дармщат 98 пътуваха през изминалата събота, както беше съобщено, с типични кежуал дрехи към Фрайбург и представиха гостуването си под мотото „Fryborough away – Strictly British“. Също така знамената на оградата бяха свързани с мотото на гостуването.

Подобно на фенската сцена на Айнтрахт Франкфурт, която представи по време на домакинските мачове за Купата на Германия знамена в стила на английското национално знаме, феновете на Дармщат 98 във Фрайбург също показаха знамена подобни на тези от международните мачове на англичаните. Вместо червено-бяло, както в Англия, или черно-бяло, както във Франкфурт, новите знамена на „лилиите“ бяха в синьо-бяло. В Дармщат има от десетилетия знамена с кръстов дизайн. Само знамето на приятелските ултраси от Йънг Бойс Берн се отличаваше в събота.

%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%bc%d1%89%d0%b0%d1%821На знамето на Usual Suspects се виждаха маратонки „Адидас“, чаша, емблемата на „лилиите“ и кожена топка. Преди началото на срещата феновете на Дармщат 98, облечени в типичен британски стил, се събраха в центъра на Фрайбург. „За типичното британско представяне е важно освен доброто облекло и мястото за събиране. То беше избрано предварително и не е част от директния маршрут, също както се вижда по британските филми, за да се стигне незабелязано до центъра на града в чуждия град. Планът беше толкова таен, че дори останалите пътуващи с нас се питаха защо трябва да чакат час и половина в Денцлинген. В последния етап от пътуването взехме трамвая, който ни закара директно в сърцето на Стария град. Въпреки, че се мяркаха отделни лица от Фрайбург, които бяха с наведени глави, ние успяхме да стигнем необезпокоявани до катедралата. Нищо интересно не се случи“, се казва в ретроспекцията на Block 1898.

Corrillo Ultras показаха на домакинския мач срещу Дармщат 98 транспарант срещу расизма, подкрепяйки по този начин изявлението на треньора на Фрайбург Кристиян Щрайх.

%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3Източник: faszination-fankurve.de/index.php?head=Darmstaedter-Casuals-in-Freiburg&folder=sites&site=news_detail&news_id=14499

Реклами
Публикувано на Без категория и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.