Куартоград в Promozione

куартоградКазахме, че промоцията само се отлага, и ето, тя се случи по-рано, отколкото очаквахме. Куартоград беше избран да влезе в Promozione, по-висока категория в италианския футбол, въпреки че изгуби плейоф финала. Това е защото, както често се случва в аматьорския футбол, някои отбори не успяха да се впишат в първенството и така останаха свободни места. Куартоград беше избран заради постигнатите добри резултати в последния сезон, въпреки поражението в последния мач. Тази година ще играем в шестото ниво на италианския футбол, като се има предвид, че само преди три години бяхме в деветото ниво. Това е един изключителен резултат за народния футбол и показва, че клубовете, в които всеки има право на глас, управлявани от правилния манталитет, могат да постигнат важни победи. Ще бъде трудно предизвикателство за нас, но ние не се страхуваме, и ще подходим към него, както към всички предизвикателства, пред които сме се изправяли преди. Тази победа е много важна за нас, защото „Куарто Калчо“, другият отбор от нашия град, не успя да участва в първенството тази година и следователно ние оставаме единственият отбор в града, причина, заради която трябва да вложим цялата си сила в този проект.

Друго голямо предизвикателство беше създаването на юношески отбор и така Куартоград сега ще има два отбора. В началото на юли избрахме играчите, всички на възраст между 16 и 18 години, създавайки отбор, който ще играе в юношеския шампионат. „Искаме да включим и други в тази реалност, да ги научим как да подходят към новия модел на самоуправление и социални отношения, модел, при който всеки работи, за да защити интереса на колектива. Куартоград е много повече от футболен отбор, той е начин на живот“, каза Паскуале Капуано, нашият спортен директор.

Треньор ще бъде Ивано Учело, бивш футболист на Куартоград, който е с нас от създаването на отбора. Той е играл и в юношеския отбор на Наполи. „Съжалявам, че трябва да напусна терена, но съм развълнуван от това ново приключение. Основната ми цел ще бъде да развивам младите играчи и един ден да им дам възможност да играят за първия отбор“, каза той.

Rebel Ultras

Треньорът Ивано Учело.

Треньорът Ивано Учело.

Треньорът Ивано Учело.

Треньорът Ивано Учело.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

Юношеският отбор на Куартоград.

куартоград7

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.