Разположение на фен клубовете на Gate 9

омонияСлед дълго чакане решихме да се върнем с кратка статия за присъствието на Gate 9 в Кипър, както и в някои други страни. Ще ви предоставим някои полезни насоки, ако планирате да пътувате до Кипър и искате информация от нас.

Gate 9 има много фен клубове, разположени във всеки голям град на острова. Фен клубовете са места, в които се събират заедно ултрасите от Gate 9 и останалите привърженици на Омония. Те са автономни и самостоятелни, което означава, че всички наеми се заплащат от Gate 9, а не по друг начин.

Най-известният от тези фен клубове е централният фен клуб на Gate 9, който се намира в центъра на Никозия. Тук се случва магията! Това е туптящото сърце на Gate 9, нашата гордост и радост. В непосредствена близост до централния фен клуб на Gate 9 се намира официалният магазин на Gate 9.

Централният фен клуб на Gate 9.

Централният фен клуб на Gate 9.

Централният фен клуб на Gate 9.

Централният фен клуб на Gate 9.

Има още няколко фен клубове в Никозия и в предградията на столицата. Най-забележителните от тях са Gate 9 Лакатамия и този в селището Литродонтас. Също така съществуват и други фен клубове на други места около столицата.

Gate 9 Лакатамия

Gate 9 Лакатамия

омония4

Gate 9 Литродонтас

Gate 9 Литродонтас

Фен клубове на Gate 9 има във всички големи градове на острова и винаги се радваме да приветстваме антифа братя и сестри на тези места.

Larnaca Crew

Larnaca Crew

Pafos Troubles 9

Pafos Troubles 9

Larnaca Crew

Larnaca Crew

Разбира се всички фен клубове и дивизии на Gate 9 са в много близък контакт с централното ръководство и допринасят в значителна степен за дейностите и действията на цялата група както на терена, така и извън него.

Освен фен клубове из цяла Гърция Gate 9 има присъствие и в други страни с фен клубове или организирани комитети.

Някои от най-забележимите от тях са гръцките дивизии в Солун, Атина, Серес и на други места, Gate 9 Великобритания и Gate 9 България.

омония8

Gate 9 Солун

Gate 9 Солун

Бихме искали да Ви информираме, че ако искате да се свържете с нас или планирате да ни посетите за първи път, можете да ни намерите на следния имейл: gate9alertagroup@gmail.com

Тук можете да намерите членове на Gate 9 от всички градове, които са готови да общуват с вас на английски и да ви помогнат, ако имате нужда от помощ.

ГОРД И НЕПОКОРЕН GATE 9

Rebel Ultras

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s