Azzurra Familia (ПАС Янина)

пас янинаКлубът Azzurra Familia е създаден през 2013 г. след оттеглянето на няколко членове от водещия клуб Blue Vayeros. Причината за това оттегляне е лошото управление на лидерите на организацията, както и необичайната подкрепа към ръководството на клуба, работйки независимо от трагичните грешки, които допускат.

Така решават да създадат нов независим клуб, който да се дистанцира от ръководството на ПАС Янина.

Основният принцип на клуба е по-добра организация по трибуните и поддържане добро ниво на феновете, които подкрепят тима.

През тези две години членовете на Azzurra Familia приеха неравностойна война с ръководството на клуба след като беше игнорирано искането на членовете за среща с ръководството, за да се обсъди бъдещето на тима. Членовете в ръководството подкрепят президента на отбора, каквото и да прави. Също така те контролират местните медии и журналистите са на техните услуги. Не искат опозиция на стадиона и воюват с нас чрез пропаганда. Същите хора са изпращали полиция няколко пъти във фен клуба и дават заповеди на местните ченгета да проверяват членовете на клуба навсякъде в града (по улиците, в домовете и т.н.).

Независимо от това, Azzurra Familia продължава битката си за независим ПАС Янина от настоящото ръководство, както и от гръцката футболна мафия, която урежда мачове. Тези усилия са намерили подкрепа в лицето на друг фен клуб, Apei Rotan, водейки заедно борбата. Няколко стари фенове, които са спрели да идват на стадиона, са започнали отново да го посещават, давайки сили на всички.

Ние сме клуб, който е съставен от хора с всякакви политически убеждения, които поставят ПАС Янина над всичко.

Фен клубът си сътрудничи с Apei Rotan, правейки няколко пъти много добри хореографии. Със скандиране 90 минути се опитваме да предадем своята страст на футболистите, за да победят.

Що се отнася до гостуванията, фен клубът се опитва да прави колкото се може повече в настоящето време. Най-добрите гостувания са на близкия остров Корфу, в Атина (срещу Аполон Атинон на стадион Ризополи), във Верия и на стадион Тумба срещу ПАОК.

В сравнение с други клубове от Гърция Azzurra Familia няма никакви официални приятелски отношения с фенове от чужбина. По отношение на територията на страната, фен клубът има приятелски отношения с ултрасите на Етникос (клуб Pinezes) и Ники Волос (клуб Blue Angels).

Най-големият враг на клуба е Gate 13 (Панатинайкос Атина), като има няколко инцидента с тях тук, както и феновете на ОФИ Крит (клубовете Snakes и Krites). Нашата омраза с ултрасите на ОФИ Крит започна след бой на бараж на остров Родос през 2001 г.

Членовете на фен клуба са сигурни, че ще постигнат целта си и ще бъдат част от гръцката ултрас сцена в продължение на много години.

Azzurra Familia за града, за фланелката, за нашите хора!

пас янина1 пас янина2 пас янина3 пас янина4Източник: Left Side Terraces

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.