Стига забрани! Свобода за ултрасите!

виареджоРепортаж от мача срещу Лоди.

CGC продължава своя сезон, който надминава и най-оптимистичните очаквания. Дойде време за мача срещу Лоди, който винаги повдига духа.

Исторически двете страни са съперници от края на 80-те години, основно заради политически причини, тъй като феновете на Лоди са десни, но за съжаление репресиите от страна на държавата засягат и „малките“ спортове като хокея. От сезон 2010/2011 феновете не могат да пътуват заради ЗАБРАНАТА ЗА ПЪТУВАНЕ НА ГОСТУВАНИЯ. Тази година не е изключение. Няколко дни преди мача полицията във Виареджо издаде наредба, забраняваща на жителите на провинция Лоди да си купуват билети за мача.

В знак на протест срещу “Ennessimo Soppreso”, който ултрасите трябва да спазват всеки ден, нашата група опъна голям транспарант в началото на мача с призив „Стига забрани! Свобода за ултрасите!“.

По време на срещата, която загубихме (първата загуба за сезона) с резултат 2-3, показахме още два транспаранта, първият FORZA GIALU LOTTA DA ULTRAS, в подкрепа на момче от Pisa Curva Nord, което се бори със заболяване, и вторият – CUCCHI VIVE, в памет на Стефано Куки, момче арестувано неправомерно от полицията и все още се търси справедливост.

Въпреки репресиите, които ни засягат всеки ден, ние сме на предните редици.

NO SURRENDER, WE ARE CRAZY! AVANTI ANTIFA!

Rebel Ultras

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s