Място, което наричаме дом!

куартоградКуартоград има нов дом: Terzo Tempo!

В края на годината Куартоград е втори в класирането на шампионата на Прима Категория. Спечелихме последните си два мача, 3-1 като домакини срещу Спортинг Лушано (за нас Капуано, Ридзо, Вака) и 1-4 като гости срещу Реал Мартинезе Курти (за нас Капуано два, Гаета и Казоларе), но за съжаление загубихме у дома срещу Мондрагоне с 1-4, трета загуба за сезона, и завършихме 0-0 с Теано Калчо.

По трибуните показахме транспаранти, осъждайки оправданието на полицаите, които убиха в затвора Стефано Куки, както и връзката между мафията и фашистите, която се появи след скандал в Рим. Всеки мач в нашите сърца е нашият брат Франческо „Сомало“, изразявайки подкрепа за неговата свобода! През ноември, след мача с Теано, отидохме да почетем Антонио Грамши на неговия гроб.

Най-доброто е, че ние най-накрая имаме дом: нашето Terzo Tempo (Трето полувреме). Това ще бъде място, на което ще се събираме играчи и фенове, ще пием бира, ще четем книги, ще свирим, ще слушаме музика, ще организираме концерти и много други. Ще правим семинари, ще сравняваме идеи и ще представяме нови проекти за разпространяването на Антифа в нашия град и околностите.

Новата година е на път да започне, все още се борим в много битки. Ние ще бъдем там, по трибуните и по улиците, винаги със сини и червени цветове в нашите сърца.
Avanti Quartograd! Като вълна, която помита всичко след себе си!

Rebel Ultras

куартоград куартоград1 куартоград2 куартоград3куартоград4куартоград5куартоград4куартоград4 куартоград6куартоград4

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s