Последните новини от Brigada Azulcrema (ФК Америка)

америка32Дерби с много проблеми.

Миналата събота (четвърти октомври) имахме мач срещу Крус Асул. Часове преди мача членовете на Brigada Azulcrema се срещнаха на различни точки в града – едни на културния пазар ”El Chopo”, други на Capital Zocalo, за да разпространяват шестото издание на фенското списание ”A cry on the stands”. След това всички се отправиха към Паметника на революцията, където е събирането на всички членове на Ritual del Kaoz. Изпихме няколко бири и тръгнахме заедно към стадиона. За съжаление заради постоянното дебнене на полицията и техните глупави помощници, се случи конфронтация между полицията и фенове на ФК Америка, като се наложи някои от нашите членове да бъдат арестувани. В същото време ние все още имаме отворени съдебни дела и постоянно се набират средства, за да може да бъдат платени съдебните такси и нашите другари да излязат на свобода; освен това корумпираната полицейска система създава и „допълнителни такси“, за да взима повече пари от хората.

Нашето фенско списание се разпространява вече и извън стадиона. За да избегнем модерния футболен контрол (като високите цени на билетите), се опитваме всеки път да намерим „други“ начини да влезем на стадиона. Понякога с хитрост, понякога с груба сила.

Както винаги нашите действия се сблъскват с верните кучета на системата – полицията. Този път сблъсъкът се случи по време на мача! Нещата станаха от лоши по-лоши… постоянно потисничество от страна на полицейските сили, заради които се случват повече сблъсъци във и извън стадиона.

На нас не ни пука! Ние сме свикнали с тяхното поведение и ще продължим да се борим и противопоставяме на всичко, което се опитва да мачка нашата свободна воля!

Rebel Ultras

америка америка1

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.