Sector Latino (Чикаго Файър)

чикаго файърSector Latino започва дейност през 2005 г., когато няколко латино фенове на Чикаго Файър започват да посещават мачовете на отбора рамо до рамо със Section 8 (основната фенска група).

Sector Latino се счита за една от многото „клетки“ на Section 8 редом с Fire Ultras 98, Husaria, Partisans, Red Scare, Ultras Red Side, Whiskey Brothers и много други.

Стилът на Sector Latino е различен от останалата част от Section 8. Трябва да се добави, че много от другите групи в Section 8 са с полско потекло и често се виждат десни символи в тази част от трибуната. Sector Latino е против това, защото ние сме мултирасова група и сме против всякакъв тип расизъм.

Имиграцията в САЩ продължава най-вече от Латинска Америка. Повече латиноси започнаха да ходят по стадионите на MLS. Подписването на договора на Куаутемок Бланко в Чикаго Файър спомогна фенската латино маса да нараства.

След няколко години със Section 8, Sector Latino и Fire FO взеха решението да заемат различна страна на стадиона, за да покажат своя тип подкрепа. Ръководството видя, че фенската латино маса нараства и видяха възможността, че могат да се продават повече сезонни карти на фенската латино маса. Sector Latino зае свое място на стадиона, различно от това на S8.

В настояще време Sector Latino и Section 8 поддържат приятелство и често се срещат, сътрудничейки си по време на мачове. И двете фенски групи са против фашизма и расизма и имат няколко хореографии и знамена, показвайки своята позиция.

Rebel Ultras

чикаго файър1 чикаго файър2чикаго файър3 чикаго файър4 чикаго файър5 чикаго файър6 чикаго файър7 чикаго файър8

Реклами
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.