Репресиите продължават!

америкаПоследни новини от Brigada Azulcrema (6-ти и 13-ти април)

6-ти април: Дерби срещу Крус Асул, атмосферата е тежка след всички тези проблеми, които се случиха на феновете на Чивас след сблъсъците с полицията на 22-ри март на Естадио Халиско. След този инцидент държавните служители одобриха закон, който гласи: хората, които ударят полицай ще бъдат осъдени на четири години затвор!

Медиите както винаги излязоха на първа линия, демонизирайки феновете и опитвайки се да втълпят на хората, че ултрас културата трябва да изчезне от трибуните. На 6-ти април срещу Крус Асул полицейското присъствие беше непреодолимо. Бяха се позиционирали около стадиона. Никога не бяхме виждали толкова много полицаи преди това местно дерби! След това събитие призовахме всички привърженици в Мексико да се включат в нашата кампания ”Antirepresiva”, защото държавните служители и медиите се стремят да ни заличат и да премахнат нашите права чрез налагане на голямо количество контроли, масивно присъствие на полицията, и накрая всичко се плаща от нашия джоб (от данъкоплатците)!

В резултат на това не можахме да покажем знамето си на стадиона, тъй като имаше много репресии и контрол. Всички очи, камери и медии ни следяха. Но определено няма да се предадем! Ще се върнем по-силни както винаги и духът на солидарността ще победи. Отборът ни загуби на дербито с 2-1, за тези които искат да знаят резултата.

Най-новото ни действие беше в Пуебла, Ritual del Kaoz и Brigada Azulcrema се срещнаха пред паметника на революцията, хиляди момчета и момичета бяха готови да подкрепят ФК Америка на гостуването! Като цяло това беше приятно и спокойно пътуване без репресии и полиция, но когато пристигнахме на стадиона никой не искаше да ни продаде билети. Някои се опитаха да купят скъпи билети от черния пазар за нашите фенове. Едни влязоха на стадиона, а други останаха отвън. Очевидно е, че нещата за нас в Мексико са трудни в момента. Надяваме се, че чрез нашата кампания можем да променим нещо, тъй като всички фенове трябва да се държим заедно срещу това потисничество и тези репресии.

По-долу е линкът за кампанията на испански. Чувствайте се свободни да го преведете и да го разпространявате на собствените си езици. Заедно ще въстанем! Антифашистки поздрави към всички вас, братя и сестри!

Линк

Rebel Ultras

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s