Front Commun Montreal (Монреал Импакт)

монреалFront Commun Montreal (FCM) е група от поддръжници на Монреал Импакт, които активно участват по трибуните на Монреал (секция 131-132).

Front Commun Montreal е вдъхновена от „ултрас“ движението, което се противопоставя на сексизма, расизма, хомофобията и „модерния футбол“.

Сформирана през 2012 г., членовете на FCM са искали да създадат група с политически позиции, за да се борят с всички форми на потисничество. Групата е антирасистка, антикапиталистическа, антифашистка и феминистка. Членовете на FCM желаят да видят промени в отношенията между поддръжниците.

Освен това нейните членове искат да виждат от феновете политизирани инициативи, които да денонсират крайностите на капитализма във футболната индустрия, расизма и хомофобското поведение.

FCM не желаят да бъдат под светлината на прожекторите след като критикуват авторитарното поведение, а по-скоро да представят послания, отнасящи се за футбола и неговата индустрия.

Front Commun Montreal е малка група, която практикува пряката демокрация. Изграждането на консенсус е в основата на процесите, водещи до вземане на решения. Членовете на Front Commun Montreal участват в правенето на знамена и хореографии, посещават гостувания, пеят песни. FCM е сбирка на приятели, симпатизанти и всички други, които споделят позициите и интересите на групата и разбира се имат страст към Монреал Импакт.

Rebel Ultras

монреал2монреал1монреал3 монреал4

Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.