Nostalgia Canaglia (Куартоград)

Nostalgia Canaglia (https://www.facebook.com/nostalgia.canaglia.7?fref=ts) е ултрас група на Куартоград. Основната цел на групата е да подкрепя отбора, докато същевременно насърчава идеалите на антифашизма, антирасизма и спортсменството. Убедени сме, че срещу фашизма трябва да се борим винаги и навсякъде: както на стадиона, така и по улиците.

Не ни пука в коя лига играе нашият отбор. Ние го обичаме и харесваме ценностите на стария футбол, отказвайки се от модерния футболен манталитет, който е основан изключително на икономическата власт. Поради тази причина ние сме против системата за залагания, която превръща най-красивият спорт в света от източник за забавление в чист източник за икономически приходи.

Не споделяме съперничеството между градовете, а вместо това насърчаваме диалог и обединение между различните привърженици срещу политическите репресии. Промотираме политическа кампания за идентификационни номера на полицейските униформи, защото номерата в Италия не са задължителни. Това е борба за предотвратяване на злоупотребата с власт и убиване от страна на държавата.

Ние сме „побратимени“ с отбора на Спартак Лече и неговите фенове от Brigata Manicomio. Ние сме другари, братя и сестри на трибуните и по улиците.

Източник: rebelultras.com/latest-news/europe/nostalgia-canaglia/

Advertisements
Публикувано на Без категория и тагнато, , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.